Eijgermans Graafeijland  

Wij zijn John Eijgermans en Alberto van Graafeijland. Samen met ons team van ervaren en goed opgeleide vakmannen werken wij elke dag met veel plezier aan uw bouw-, aanbouw-, of renovatieproject in het Westland, Den Haag en omstreken.

Al sinds de oprichting van ons bedrijf door Ben Eijgermans in 1957 staan wij bekend om betrouwbaarheid en vakmanschap. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn we aangesloten bij Bouwgarant.

Als het om bouwen gaat, is niets ons te gek. Het herindelen van een zolder, het bouwen van een nieuwe woning, het plaatsen van een op maat meubel in uw badkamer en het verzorgen van een make-over van een bestaande woning behoort allemaal tot de mogelijkheden. Door onze goede samenwerking met diverse zorgvuldig geselecteerde onderaannemers kunnen wij desgewenst een compleet pakket aanbieden. Wij zorgen hierbij voor u voor één aanspreekpunt.

Uniek aan ons bedrijf is onze eigen werkplaats. Hier maken onze eigen vakmensen onder andere meubels, kozijnen, ramen en deuren op maat. Geheel naar uw wens en passend bij uw interieur. Daarnaast kunnen wij hier veel voorbereiden, zodat we werkzaamheden bij u op locatie deels ontzien.

Uw bouw-, aanbouw- of renovatieproject is bij ons in vertrouwde handen.

  Eijgermans Graafeijland  
         
      Eijgermans Graafeijland  
                 
  facebook twitter Eijgermans Graafeijland   Eijgermans Graafeijland   Eijgermans Graafeijland  

Aannemersbedrijf
Eijgermans van Graafeijland
Heulweg 24A,
2291 BZ Wateringen
T 0174-292106

www.eijgermans.nl

info@eijgermans.nl

 
Routebeschrijving

 
                 
  Copyright: Eijgermans Graafeijland - Ontwerp, Bouw en Interieur | Disclaimer